Vacanta de Vara

MERA Resort | Venus

Vacanta de Vara

Situat în zona centrală a stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării, Mera Resort este locul în care bucuria si relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reuşite experiente de vacanță, a unor prețioase trăiri si emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la urmatoarea vizită.
Prin calitatea si diversitatea serviciilor, orientate către satisfacerea celor mai înalte cerințe ale turistului modern, calitatea sustinuță de atitudinea deschisă şi profesională a întregii echipe cât şi de confortul pe care îl oferă spațiile de cazare, Mera Resort şi-a câştigat prestigiul pe piața serviciilor de turism din zonă, fiind alegerea de suflet a turiştilor.

Hotelurile Mera Sky 4* şi Mera Blue 4* vă aşteaptă să fiți oaspeții noştri, într-una dintre camerele duble sau junior suite, decorate în tonuri chic-estivale, majoritatea cu vedere către mare sau către Lacul Venus. Mera Sky oferă 206 camere duble, dispuse pe 12 niveluri, în timp ce Mera Blue include 122 camere duble şi 18 junior suite, pe 9 niveluri.

Cele 2 hoteluri sunt conectate printr-o recepție comună, un spațiu larg, modern şi rafinat, unde stilul şi eleganța sunt în strânsă legătură cu preocuparea permanentă a întregii echipe Mera pentru confortul şi buna dispoziție a oaspeților săi.

Într-un stil modern si elegant, cu accente marine, camerele sunt decorate în culori calde ce întregesc armonia şi oferă întreg confortul şi prospețimea necesare unei vacanțe cu adevărat relaxante.

Adresă: Str. Dem Radulescu Nr. 2, statiunea Venus, Jud. Constanta
Rezervari: +40.000.000.015

Vizitați Pagina Hotelului Verificați Ofertele Hotelului

Vizitați Pagina Hotelului Verificați Ofertele Hotelului