Az InfoStream-ről

Az InfoStream egy Calirom termék, amely arra törekszik, hogy forradalmasítsa a szállodai tapasztalatot egy sokoldalú platform segítségével. A háttérötlete az InfoStream-nek egy olyan modern együttműködési forma a kliens és szálloda közt, amely mindkettőjüknek valami pluszt ad.

Ezért megalkottuk az InfoStream online platformját a mobil applikációval együtt, amely kompatibilis Androidos és iOS-es telefonokkal is. Az InfoStream-et internethez csatlakoztatott laptopról vagy számítógépről is lehet használni, de akár telefonon és tableten keresztül, közvetlenül az applikációból.

Az InfoStream, egy újszerű módon tájékoztatja a klienst mindenről, ami a szállodában történik, azalatt, míg ő ott tölti a vakációját. Ezt mindazért, mert szeretnénk, hogy a vendég maximálisan kihasználja a szálloda ajánlatait és intézményeit. Emellett az InfoStream úgy volt kitalálva, hogy sokkal nagyobb kontrollt adjon a vendég kezébe.

Az InfoStream elősegíti a vendég és szálloda közti kommunikációt, hogy kihasználja a szállodák által nyújtott ajánlatokat, könnyű és elegáns módon. Ennek segítségével lecsökkentheti a kijelentkezésnél eltöltött időt is és minden információ mindig az Ön rendelkezésére áll.

Egy felhasználói fiókot készítve sokkal többet megtudhat az összes lehetőségről, amit az InfoStream ajánl az Ön számára.